infestation.gportal.huA játékban lévő pontos idő !KÉSZÜL !!!!!Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     

Mindenek előtt szeretném leszögezni, hogy a játékot mindenki saját felelősségére vásárolja meg. Gondolja át, nézzen meg ismertető videókat, olvasson utána ha szükségét érzi. Az oldal maga alapvetően azoknak szól akik már játszanak. Ez a leírás egy segítség azoknak akik szeretnék megvásárolni a játékot, de nem jártasak még a témában. A leírás egy támasz, egy segítség. Semmiféle kapcsolatban nem állok a fejlesztőkkel, nem részesülök előnyökben, hátrányokban az oldalam elkészítése miatt, vagy okán. Ez egy szimpla, rajongói oldal, hobbi foglalatosság  ami remélem azért sok embernek a hasznára válhat.

 

A játékot egy alkalommal meg kell vásárolnunk ahhoz hogy játszani tudjunk. Ezt követően „örökre” megvásároltuk a játéklehetőséget. Nem kell a továbbiakban fizetnünk a tartalomért, frissítésekért, későbbi új térképekért stb.

Az INFESTATION szerencsére az MMO kategóriában rendkívül olcsónak számít. Ráadásul rendszerint különféle akciók keretein belül hosszú időre mérséklődik az ára. Kis szerencsével akár 1800 Ft. körüli áron is hozzájuthatunk az alapcsomaghoz. Az általános ár kb. 3700-3800 Ft. Ami szintén nem mondható egetverőnek. Ezért az árért egy igazán remek játékot kapunk. Sok kritikát lehet hallani a játékról, sokaknak nem tetszik, főleg akiknek az ész nélküli hentelés az elsődleges. Aki kipróbálja, szerintem nem fog csalódni. A magam részéről alapvetően szerepjáték rajongó vagyok, de ebben a játékban otthon érzem magam, tartalmaz szerepjátékos elemeket és a rendkívül nagy méretű játéktérben nagyon taktikusan, átgondolva kell mozogni vadászni, gyűjtögetni, viselkedni. Nem egy CS vagy Battlefield ezt tartsuk észben.

A rövid bevezető után lássuk hogy tudunk a játékhoz hozzájutni. Akinek van STEAM fiókja és tudja is mi az, annak a STEAM-en keresztüli vásárlást ajánlom. Nekik nem kell részleteznem, miként juthatnak a játékhoz.  A többiek a játék hivatalos honlapján keresztül juthatnak regisztrációs kódhoz és a játékhoz. Nézzük mit is kell tenni sorrendben: 

A játék megvásárlása: 

1.  Mindenekelőtt látogassunk el a játék hivatalos weboldalára: https://infestationmmo.com  Itt válasszuk a felső menüsorból a „GET GAME” lehetőséget. Ha spórolni akarsz az idővel akkor kattinst az alábbi „GET GAME” feliratú képre, és máris ott vagy ahol kell.

2. A megjelenő lapon kiválaszthatjuk a számunkra megfelelő csomagot. Négy csomag közül választhatunk: TRIAL, 15, 25, és 50 USD értékben. A csomagok között alapvetően csak egy nagyobb különbség van, ez pedig a kapott GoldCreditek mennyisége. 

A 15 dolláros csomagot időnkét kiveszik a rendszerből és nem elérhető. Gyakran előfordul az is, hogy egy akció keretein belül 10, vagy akár 5 dollár értékért megvásárolható az alap 15 dolláros csomag.  Aki STEAM felhasználó, neki is érdemes ott néha szétnézni, mert alig van olyan időszak hogy a játék kedvezményesen  ne lenne elérhető 15 USD-s  érték alatt.

Megvásárolható csomagok és tartalmuk: 

TRIAL ACCOUNT: A fejlesztők nemrégiben lehetővé tették az érdeklődők számára a játék ingyenes kipróbálását. Ezt a TRIAL felhasználói fiókkal tehetjük meg. A Trial fiók használói a Trial szervereken, valamint azokon a Privát szervereken ahol a szerver tulajok ezt engedélyezik, beléphetnek a világba és kipróbálhatják a játékot. Néhány korlátozást eltekintve, teljes értékű játékkal játszhatnak. Ezek a korlátozások a következők:

-Csak egy karaktert készíthető (a normál felhasználók 5 karaktert készíthetnek)
-Csak a Trial és engedélyezett Privát szerveren játszhatnak
-Nem hozhatnak létre klánokat és nem is csatlakozhatnak klánokhoz

Az alap 15 USD árú csomagban gyakorlatilag 5 karakter készítésének jogát kapod meg. Az első öt karaktered némi étel, és gyógyszer segítséggel születik meg, egy rúdlámpa és kis hátizsák társaságában. Persze bármikor törölheted is őket. Ha kifújt az öt lehetőség, onnantól már csak egy kishátizsák és egy rúdlámpa kerül hozzád új karakter készítésekor. A lényeg, hogy összesen, egy időben öt karaktered lehet. Az alapcsomagban nincs GoldCredit.

A 25 USD árú csomagban megkapod az alapcsomag lehetőségeit és 25 dollár értékű (kb. 3575 GC) GoldCredit-et (a játékban valós pénzért vásárolható fizető eszköz).  

Az 50 USD árú csomagban megkapod az alapcsomag lehetőségeit és 60 dollár értékű (kb. 9600 GC) GoldCredit-et (a játékban valós pénzért vásárolható fizető eszköz). Ez rengeteg pénz, jól beosztva elég bőven akár évekig is. 

Természetesen GoldCredit nélkül is elérhetsz bármit a játékban. Minden megtalálható, összegyűjthető. A fizetős játékosok karakterei semmivel nem erősebbek, mint az alapcsomag játékosaié. Sőt, lőfegyvereket nem is lehet a Marketplace (játékbéli piactér, ahol pár dolgot megvehetsz GC-ért, vagy a játékban a zombikból eső dollárért, "Money"-ért). Lőfegyvereket mindnekinek keresni kell. Szerintem nagyon baráti és igazságos megoldás. Az egész rendszer nagyon jól van felépítve, aki bőven költ a játékra nem tud igazán jelentős előnyre szert tenni, nem úgy mint más fizetős MMO-kban.

3. Ha már kiválasztottuk a megfelelő játékcsomagot, eljött az ideje a vásárlásnak. A vásárlást rengetegféle módon lebonyolíthatjuk.

-A legegyszerűbb a közvetlen bankkártyás vásárlás (arra alkalmas bankkártyák esetén). VISA/MASTER CARRD kártyákkal nagyon egyszerűen vásárolhatunk.

-A másik szintén egyszerű és egyben nagyon biztonságos vásárlás a PayPal rendszerű vásárlás. Ha valaki ezt választaná és nincs még PayPal fiókja, annak itt egy kis segítség:   

Ha a PayPal vásárlást választottuk: Az egyik legolcsóbb, és mindenek előtt véleményem szerint a legbiztonságosabb megoldás a Pay Pal rendszerben történő vásárlás. Azonban ehhez a lehetőséghez rendelkeznünk kell egy PayPal regisztrációs fiókkal. Ezt életünk során egy alkalommal kell levégezzük, pár perces művelet és onnantól az interneten gyakorlatilag bármit megvásárolhatunk. A legtöbb oldalon akár itthon, akár külföldön kiválaszthatjuk a vásárláskor a PayPal lehetőséget. Nagy előnye, hogy ha már van PayPal fiókunk, vásárláskor nem kell megadnunk csak a mail címünket, és az ahhoz megadott fiókjelszónkat. Tehát nem kell megadnunk a bankkártyán összes adatát, + a biztonsági kódot. A rendszer nagyon magas biztonsági fokú szerveren keresztül üzemel, több tízmillió felhasználója van már. Ha ezen keresztül fizetsz, gyakorlatilag pár pillanatig lesz rajta a kívánt pénzmennyiség a PayPal fiókodban aztán már fizetsz is. Én ezt a módszert ajánlanám elsősorban mivel a olcsó és a legbiztonságos.

Ha a Bankkártya alapú vásárlást választottuk: Szintén olcsó megoldás akár a PayPal. A leggyorsabb módszer (kivéve ha már van PayPal fiókod, mert akkor ott csak egyetlen jelszót kell megadj már és meg is van  a tranzakció).  Előnye hogy nem szükséges semmiféle előzetes regisztráció. Persze nem árt tudni, hogy abankkártyánkkal lehet-e interneten vásárolni. Általában azok az un. dombornyomott kártyák alkalmasak erre.

Ezeken a kártyákon általában az előlapon egy 16 jegyű (lehet több is) kártya azonosító szám látható, rá van az előlapra nyomtatva a nevünk, a kártya hátlapján pedig az aláírásunk után látható egy három jegyű szám (ellenőrző, biztonsági szám). VISA, MasterCard kártyák különböző típusaira jellemző leginkább. 
Hátrányaként talán azt lehetne felróni, hogy minden vásárlásnál meg kell adnod a neved, a bankkártyádon található hosszú számsor, valamint a kártya hátulján található háromjegyű azonosító kódot. Tehát bepötyögöd minden alkalommal az összes adatot amivel a számlád elérhető. Ha valaki ezekre szert tesz, kártya nélkül is vásárolhat bármit amíg le nem tiltod. Ajánlatos óvatosan bánni ezzel a lehetőséggel, és csak ott fizetni ezzel a módszerrel, ahol 100%-ban biztos vagy benne, hogy biztonságos és védett oldalon jársz. Sok kémprogram, adathalász program, kamu weboldal ezekre az adatokra vadászik. Persze nem az INFESTATION weboldala. Azért nem árt az óvatosság sosem.

Ez a két megoldás talán a legolcsóbb is, hiszen felár nélkül juthatunk a játékhoz. Számos más módszert is választhatunk, a lehetőségeket az alábbi képre kattintva megnézhetitek: KATT IDE

Bármely módszert is választjuk a vásárlás során kapni fogunk egy regisztrációs kódot. Vagy mailben, vagy a PayPal vásárlás során azonnal a PayPal-on keresztül. Itt jegyezném meg, hogy én a PayPal-on keresztül vásárolok rendszerint, így nagyon más netes vásárlásokkal kapcsolatban nincs tapasztalatom. Aki bizonytalan, az olvasson utána alaposabban mindennek. 

A Játék letöltése: 

Tehát mostanra valamilyen módon megvásároltuk magunknak a játék lehetőséget és rendelkezésünkre áll egy regisztrációs széria szám. Ha ez megvan akkor a következőt kell tennetek:  

1. Látogassunk el a játék letöltő oldalára: http://www.infestationmmo.com/download/

2. Itt kattintsunk a „Download The Game” feliratra. Alul találjátok meg.

3. A Letöltjük az internetes telepítő fájlt egy tetszőleges helyre. Ez egy kis méretű .exe kiterjesztésű fájl. A fájl neve: Infestation_WebSetup.exe lesz.

4. Indítsuk el  a telepítőt és telepítsük fel vele a játékot. Pár dologra rákérdez majd, fogadjuk el amit kér, fogadjuk el a licensz feltételeket. Előfordulhat hogy még The WAR Z néven települ a játék, mert az volt az eredeti neve. A telepítési foylamat elég hosszú lesz. Géptől, nettől függően 10-30 perc is lehet.

5.HA fel van telepítve a játék  indítsuk el az asztalon található  parancsikonról. A megjelenő ablakban kattintsunk a „REGISTER ACCOUNT” feliratra.

6. Fogadjuk el a szerződéseket és lesz alul egy „VALIDATE” felirat. Felül egy fehér, üres mező. A fehér mezőbe bemásoljuk be a széria számot. Alul kattintsunk a „VALIDATE” feliratra. Ezzel  élesítettük a játékfiókunkat.

Az első belépéskor valahol meg kell majd adni a mail címed mellé egy jelszót. Ne spóroljunk, adjunk hosszú és nehezen megfejthető jelszót. Volt már példa rá, hogy betörtek a játék adatbázisába. Legyen a jelszóban betű és szám is és legyen 10 karakter hosszú legalább.

Ha minden megvolt, akkor innentől már csak a mail címet és a hozzá rendelt jelszót kell beírnunk minden játék indításkor és mehet a zombi és túlélő vadászat. A széria számod és a jelszód ajánlatos elmenteni, kiírni, leírni stb. valahova, biztonságos helyre később bajok esetére, ill. nehogy elfelejtsd. 

Jó játékot kívánok nektek !
Normen

19 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 KorábbiakLegelső hozzászólások
2014.08.11. 13:23
Droid

Szia Normen

Anno 2011 környékén beszéltünk már,hogy lassú volt a játék akadozott stb.Volt egy nagy telepítés a gépemen és elfelejtettük faterral elmenteni az infestation exe.jét.A kérdésem az lenne hogy ilyenkor mit lehet csinálni?újra meg kell vennem a játékot?Válaszodat előre is köszönöm

Laci

2014.01.25. 16:32
Alberrt

Sziasztok nem tudjátok mi lett azzal,hogy már nem lehet ingyenesen regelni ? Csak fizetni lehet!!

 

2014.01.24. 09:52
anshin

Hey :)

Elsőnek is Grat az oldalhoz,  respect a munkádhoz, nagyon jó a tartalom, nekem sokat segített! Bízom benne, hogy még jó sokáig aktív marad az oldal :) Én az ünnepek alatt regisztráltam egy trial fiókot és összességében nagyon megtetszett a játék, bár nem tökéletes, és jó magam sokat változtatnék rajta, de engem nagyon le tud kötni, bár mikor csalókkal találkozok, és több órás játékomat és gyüjtógetésemet teszik tönkre és valós kárt okoznak nekem, akkor azért elgondolkozok, hogy érdemes-e ezzel játszani. Na de mindegy is.

A kérdésem, az lenne, hogy azt az információt kaptam, hogy upgrade funkció, hogy a cuccok és a karakterem is megmaradjon, az csak a hivatalos oldalon keresztül érhető el, ha mondjuk lényegesen kedvezőbb áron a STEAM-en veszem meg, akkor mindenkképpen nulláról kell kezdenem a játékot. Igaz ez? 

Másod sorban, ha át teszem a fiókomat a fizetős szekcióba, akkor igaz-e az, hogy a trialhoz képest sokkal több és jobb cuccot lehet találni, könnyeben tudja magát feltápolni az ember?

És remélem azt is, hogy a hivatalos szervereken nincs tömeg nyomor, mert már izgalmas egy-egy PVP, de nem kifejezetten arra hajtok, akkor inkább inditók egy BF4-et. Én szeretem ezt a csoportos barangolgatást, gyüjtőgetést a haverokkal. Tetszik ez jó és rossz vonal a játékban, de úgy érzem, legtöbben nem foglalkoznak ezzel, mert többször is nagyon magas szintű viligante és paragorn lőtt agyon, még én constable vagyok, pedig többször kértem őket, hogy hagyjanak békén, én is jó karakter vagyok, de magasról ***tak rá és levadsásztak mint egy kutyát. A készítők tehetnének valamit, hogy nagy kontraszt legyen a két vonal között és mindkettőnek legyenek komoly előnyei és hátrányai a másik vonallal szemben.

És ne legyen felháborodás, de meg kell kérdeznem a vásárlás előtt, hogy nem lesz jobb a nagy kihívó a DayZ? Sok jót és sok rosszat is hallottam már a DayZ-ről, és egyszerűen nagy a vivódás nálam és a barátaim között, hogy mit is kellene most megvenni :/

A válaszokat előre is megköszönöm :) Szép napot, eredményes játékot! ;D

2013.10.22. 10:30
cifka

Köszi szépen. 

2013.10.22. 10:17
Normen

Üdv !

Természetesen minden megszerzett cuccod, XP-d, Skilled megmarad. Amikor a Trial fiókod updateled, elvisz majd a rendszer egy regisztrációs oldalra. Tulajdonképpen ugyanúgy kell regizni rajta, mintha új fiókot vennél, arra ügyelj, hogy ugyanazokat az adatokat add meg, mint a Trial fiókodnál (mármint a regizős mail címnél). Ha így teszel, ugyanaz a fiókod marad meg ami volt, csak lemegy róla a trial státus és teljes értékű játék lesz.


2013.10.22 09:13
cifka

„ Hello! Egy kis segítséget kérnék tőletek, ha trial accot upgradelem akkor a trialban megszerzett cucok maradnak vagy minden nullázodik ? Előre is köszi. 

2013.10.22. 09:13
cifka

Hello! Egy kis segítséget kérnék tőletek, ha trial accot upgradelem akkor a trialban megszerzett cucok maradnak vagy minden nullázodik ? Előre is köszi. 

2013.08.29. 00:00
Mufurczh

Ok megjavult!

 

2013.08.28. 23:59
Mufurczh

Helló . Más sem tud játszani? Vagy csak engem nem enged. Azt írja hogy server status:patch.

Nem vágom!

 

2013.08.18. 22:33
Mufurczh

Eha . Hogy kell belépni a klánotokba? Bár kezdőként nem biztos hogy nagyon erősítem! :)


2013.08.18 16:41
Normen

Isten éppen nem vagyok, de majdnem :D. Párat teremtettem már pixelekből és adatokból :P (jah néhai FairPlay WOW idők). Örülök hogy megoldódott a probléma, remélem mielőbb ütközünk a játékban és gyarapítod a klánunkat.

2013.08.18. 16:41
Normen

Isten éppen nem vagyok, de majdnem :D. Párat teremtettem már pixelekből és adatokból :P (jah néhai FairPlay WOW idők). Örülök hogy megoldódott a probléma, remélem mielőbb ütközünk a játékban és gyarapítod a klánunkat.

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 KorábbiakLegelső hozzászólások
     

Ezen a weboldalon a II. Világháborúban rendszeresített, magyar fejlesztésű, vagy Magyarországon hadrendbe állított harckocsikról, páncélozott harcjárművekről, vontatókról és egyéb önjáró hadieszközökről olvashattok.   Üdvözlök mindenkit a WotHungary csapata nevében! Az oldalon megtaláltok minden információt a World of tanks-ról, oktató videókat, modokat, híreket! Total War, magyar rajongói oldal Google PageRank Toplista


Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha