infestation.gportal.huA játékban lévő pontos idő !KÉSZÜL !!!!!Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     


(frissítve: 2013.11.09)

A játék során, főleg a kezdeti szakaszokban igen sérülékeny a karakterünk. Akár egy zombi is hidegre teheti, arról nem is beszélve ha egy rivális játékossal akadunk össze és ő támad ránk. Szerencsére életfunkcióink tartósságát a „Skill-Tree” ben, a tapasztalati pontjainkból tovább fejleszthetjük. Ne gondoljon senki egetverő változásokra, csupán egy kis HP érték erősítésre (tényleg minimális. ált. 10-20-30 %) és kitartás fejlesztésre. Azért ezek a fejlesztések sokszor a túlélést jelenthetik az összecsapások során.

Ha a karakterünk megsérült elsősegélyben részesíthetjük. Megcsappant életerőnket némely élelmiszer elfogyasztásával is feljavíthatjuk, de ezek az élelmiszerek ritkák és csak kevés életerő pontot pótolnak. Általában +5% értéket, de maximum 10%-ot (Kivéve a BAG MRE ez 25%).

A leghatékonyabb módja az életerőnk pótlásának a gyógyszertárakban, kórházakban, mentőautók környékén fellelhető sebkötözők, gyógyszerek, vakcinák felhasználása. Ezekből többfélét is találhatunk a játékban. A vakcinákra ritkábban lesz szükségünk, de ajánlatos 2-3 darabot mindig cipelni magunkkal, ugyanis némely zombi támadása esetén megfertőződhetünk, vérezhetünk. Ha más játékos sebesít meg minek, szintén vrezhetünk, de akár vérmérgezést is kaphatunk.

Az életerő pontok visszaállítása mellett, egyes készítmények speciális betegségek, fertőzések gyógyítására is alkalmasak. Egyenlőre a játékban háromféle speciális betegséget, sérülést találhatunk meg. Ez majd a későbbiekben változni fog. 

-Bleeding (vérzés): A Bleeding hatás kötszerekkel gyógyítható, hozható helyre. A karakterünk mostantól valóban szerezhet vérzéssel járó sérüléseket. Gyakrabban lövésektől, és kisebb esélyes közelharci sérülésekből.
-Blood Infection (Vérmérgezés): A Blood Indection hatás az antibiotikumokkal gyógyítható. Ha sokáig nem gyógyítjuk meg a vérzést (Bleeding) akkor átmehet vérmérgezésbe, mait már cak antibiotikummal gyógyíthatunk meg.
-Blood toxicity (A zombik okozzák a fertőzést): Ezt a hatás zombi harapáskor terjed el a vérünkben. Ha elkaptuk a fertőzést, akkor lassan elterjed a vérünkben. Ha magasabb értéket ér el, akkor elkezd csökkenni az életerőnk. Gyógyítása a vakcinákkal (Vaccine) lehetséges.

Több helyen olvastam már, ill. a fejlesztők is írják, hogy bizonyos helyeken, ahol sűrűn csoszognak a zombik, éjjelente mutáns zombik jelennek meg. Ezek a zombik erősebbek a többinél, és megülésük esetén úgynevezett őssejteket dobnak, amikből mi magunk is készíthetünk ellenszert a fertőzés ellen. 30-40 000 zombi leverése után sem találkoztam még ilyen mutáns lényekkel így elképzelhető hogy ez is csak egy későbbi fejlesztés része lesz majd.  

A gyógyhatású készítmények felhasználását követően várnunk kell egy kis időt az új adag felhasználásának lehetőségéig („coldown” idő). Az újra felhasználási idő a készítmény hatóerejének, hatásának függvényében változik.

Lássuk milyen gyógyhatású készítményekkel találkozhatunk a játékban:  
  

Természetesen a felsorolásban látható összes készítmény megtalálható a játékban. Bármely gyógyhatású készítményt megtalálhatjuk a kórházak, gyógyszertárak, mentőautók környékén. 

A „Skill Tree”-ben a zombik elpusztításával megszerzett tapasztalati pontjainkból, erősíthetjük a gyógyhatású készítmények hatásait. Ez a képesség a „FIELD MEDIC”. Abban az esetben ha mind a három szintet kirakjuk, 10-20-30 % extra hatás erősítést kapunk. 

Gyakorlatban ez így néz ki ha a FIELD  MEDIC 3  szintet kiraktuk: 

Bandage (10%): ► 3x Field Medic képességgel ez 13% lesz.
Painkiller (15%): 3x Field Medic képességgel ez 19, 5% lesz.
Antibiotikum (25%): 3x Field Medic képességgel ez 32,5% lesz.
Bandage DX (45%):3x Field Medic képességgel ez ez 58,5% lesz

10 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
2013.11.23. 20:47
Levike01

"Bandage használata inkább csak akkor ajánlott, ha a karakterünk vérzik. Ha nincs vérzés akkor ne pazaroljuk, mert az Antibiotics vagy a Pain killer hatásosabb a sérülésekre, de a vérzést nem állítja el."

 

Amúgy meg ez a mondat zavart be, hiszen, bár agusztusiak a kommentek, de ez tökéletesen leírja a mai vérzést és nem tudom, hogy akkor a srác, hogyan mondhatta ezek szerint, hogy anti és painkiller nem állítja el a vérzést. Gondolom józan paraszti ész miatt mondta, mivel látta, hogy van vérzés a játékban és a bandage túlajdonképpen seb kötésekre alkalmas dolog, hogy elállítsa a vérzést illetve olykor fertőtlenítsen.  A kommentje, viszont tényleg leírta a mostani állapotot és, ha megnéztem volna, hogy agusztusban írta olyan lett volna, mintha egy jövőben feltehető kérdést tett volna fel még akkor.


2013.11.23 20:44
Levike01

„ Bocsánat, bocsánat és bocsánat. Az anyásat nem is írtam le csak gondoltam az meg, hogy gondoltam nem az én hibám, hanem az érzelmeimé. Ilyen természetű vagyok és egyszerűen irritáló, amikor azt mondják, hogy mosolyogj vagy ne legyél mérges, mert ez nem rajtam múlik. Szerinted én azért hülyéztelek le mert élvezem? Indulatból csináltam, elhamarkodva én hibám igen, de megtörtént. Nem gondoltam, hogy ennyire felhúzod magad rajta, hiszen, akinek nem inge ne vegye magára. Bocsánatot szerettem volna kérni csak elfelejtettem a válasz kommentben írni és nem tudtam, hogy egyáltalán jársz-e ide még fel, tehát nem gondoltam, hogy fontos, hogy feljöjjek és írjak egy kommentet, hogy bocs. Egy az, hogy rólad sem tudom, hogy ez téged mennyire számít neked és, hogy nézed-e a fórumot én meg a válasz kommentben elfelejtettem írni és gondoltam már el van intézve, hiszen az egy bocsánat kérés nélküli, de bocsánat kérést üzenő és indulatom megmagyarázó levele volt.

Nem gondoltam komolyan a dolgokat, hiszen nem is ismerlek. Mondhatnám az anyádra, amit, de mindenki tudja, hogy nem igaz. Legalább is nem valami valószínű. Tehát szeretném, hogy érts meg és nem is kérem, hogy bocsáss meg, mellesleg nem is ismerjük egymást csak nem akarom, hogy ilyen vélemény alakuljon ki rólam. Nem rossz akaratból írtam, amit írtam és szerintem annyira súlyos dolgokat nem is írtam. Mellesleg nem a csúnya szavak a sértőek, hanem azok a dolgok, amelyekkel a másik ember rossz felét próbálod előhelyre hozni, tehát a legdurvább szntem ez volt.: ""Hidd el nem beszélek levegőbe" Annyira biztos vagy magadban, pedig levegőbe beszéltél." Végén meg én beszéltem levegőbe. Remélem letisztáztuk és szeretnék bocsánatot kérni...

Még egyszer mondom figyelmetlen voltam és félreértés történt, de nem rossz akaratból írtam a dolgokat és remélem nem olyan komoly dolog neked az, hogy lehülyéztelek párszor.

 


2013.11.23 06:41
Pipin

„ Hát ezaz, korrektül válaszoltam és udvariasan gombi-nak. Pontosan is válaszoltam, mert akkor, augusztusban még így volt. Erre jössz te, novemberben és lehülyézel engem, és okoskodónak titulálsz miközben még azt sem nézed meg, mikor történt  beszélgetés. Nem is ismerlek, és biztosan soha nem minősítettelek sehol negatív színben. Főleg nem úgy ahogy te engem, ráadásul igaztalanul.

Elnézést sem kértél... de még azt is elárultad, még az is megfordult a fejedben hogy édesanyám méltasd. Minimum egy bocsánat kérés megilletett volna, de még majdnem hogy neked áll feljebb....

Erről ennyit, ki az aki itt okoskodott..... Ezen gondolkodj el inkább, mielőtt nekiesel valakinek egy ilyen semmiség miatt.

Ez a baj a magyarokkal... Semmiségek miatt utálkoznak, gyűlölködnek, anyáznak.. és az sem zavarja őket ha később kiderül, még csak igazuk sem volt... a mentésg ?? dühös voltam, ideges voltam, mérges voltam...

k...vára lesz...om hogy dühös voltál, de ne hülyéz már le engem, miközben nem is ismerjük egymás és egyáltalán nem adtam rá okot.

2013.11.23. 20:44
Levike01

Bocsánat, bocsánat és bocsánat. Az anyásat nem is írtam le csak gondoltam az meg, hogy gondoltam nem az én hibám, hanem az érzelmeimé. Ilyen természetű vagyok és egyszerűen irritáló, amikor azt mondják, hogy mosolyogj vagy ne legyél mérges, mert ez nem rajtam múlik. Szerinted én azért hülyéztelek le mert élvezem? Indulatból csináltam, elhamarkodva én hibám igen, de megtörtént. Nem gondoltam, hogy ennyire felhúzod magad rajta, hiszen, akinek nem inge ne vegye magára. Bocsánatot szerettem volna kérni csak elfelejtettem a válasz kommentben írni és nem tudtam, hogy egyáltalán jársz-e ide még fel, tehát nem gondoltam, hogy fontos, hogy feljöjjek és írjak egy kommentet, hogy bocs. Egy az, hogy rólad sem tudom, hogy ez téged mennyire számít neked és, hogy nézed-e a fórumot én meg a válasz kommentben elfelejtettem írni és gondoltam már el van intézve, hiszen az egy bocsánat kérés nélküli, de bocsánat kérést üzenő és indulatom megmagyarázó levele volt.

Nem gondoltam komolyan a dolgokat, hiszen nem is ismerlek. Mondhatnám az anyádra, amit, de mindenki tudja, hogy nem igaz. Legalább is nem valami valószínű. Tehát szeretném, hogy érts meg és nem is kérem, hogy bocsáss meg, mellesleg nem is ismerjük egymást csak nem akarom, hogy ilyen vélemény alakuljon ki rólam. Nem rossz akaratból írtam, amit írtam és szerintem annyira súlyos dolgokat nem is írtam. Mellesleg nem a csúnya szavak a sértőek, hanem azok a dolgok, amelyekkel a másik ember rossz felét próbálod előhelyre hozni, tehát a legdurvább szntem ez volt.: ""Hidd el nem beszélek levegőbe" Annyira biztos vagy magadban, pedig levegőbe beszéltél." Végén meg én beszéltem levegőbe. Remélem letisztáztuk és szeretnék bocsánatot kérni...

Még egyszer mondom figyelmetlen voltam és félreértés történt, de nem rossz akaratból írtam a dolgokat és remélem nem olyan komoly dolog neked az, hogy lehülyéztelek párszor.

 


2013.11.23 06:41
Pipin

„ Hát ezaz, korrektül válaszoltam és udvariasan gombi-nak. Pontosan is válaszoltam, mert akkor, augusztusban még így volt. Erre jössz te, novemberben és lehülyézel engem, és okoskodónak titulálsz miközben még azt sem nézed meg, mikor történt  beszélgetés. Nem is ismerlek, és biztosan soha nem minősítettelek sehol negatív színben. Főleg nem úgy ahogy te engem, ráadásul igaztalanul.

Elnézést sem kértél... de még azt is elárultad, még az is megfordult a fejedben hogy édesanyám méltasd. Minimum egy bocsánat kérés megilletett volna, de még majdnem hogy neked áll feljebb....

Erről ennyit, ki az aki itt okoskodott..... Ezen gondolkodj el inkább, mielőtt nekiesel valakinek egy ilyen semmiség miatt.

Ez a baj a magyarokkal... Semmiségek miatt utálkoznak, gyűlölködnek, anyáznak.. és az sem zavarja őket ha később kiderül, még csak igazuk sem volt... a mentésg ?? dühös voltam, ideges voltam, mérges voltam...

k...vára lesz...om hogy dühös voltál, de ne hülyéz már le engem, miközben nem is ismerjük egymás és egyáltalán nem adtam rá okot.

2013.11.23. 06:41
Pipin

Hát ezaz, korrektül válaszoltam és udvariasan gombi-nak. Pontosan is válaszoltam, mert akkor, augusztusban még így volt. Erre jössz te, novemberben és lehülyézel engem, és okoskodónak titulálsz miközben még azt sem nézed meg, mikor történt  beszélgetés. Nem is ismerlek, és biztosan soha nem minősítettelek sehol negatív színben. Főleg nem úgy ahogy te engem, ráadásul igaztalanul.

Elnézést sem kértél... de még azt is elárultad, még az is megfordult a fejedben hogy édesanyám méltasd. Minimum egy bocsánat kérés megilletett volna, de még majdnem hogy neked áll feljebb....

Erről ennyit, ki az aki itt okoskodott..... Ezen gondolkodj el inkább, mielőtt nekiesel valakinek egy ilyen semmiség miatt.

Ez a baj a magyarokkal... Semmiségek miatt utálkoznak, gyűlölködnek, anyáznak.. és az sem zavarja őket ha később kiderül, még csak igazuk sem volt... a mentésg ?? dühös voltam, ideges voltam, mérges voltam...

k...vára lesz...om hogy dühös voltál, de ne hülyéz már le engem, miközben nem is ismerjük egymás és egyáltalán nem adtam rá okot.

2013.11.22. 20:26
Levike01

Tudom játszottam már régebben is csak, akinek válaszolt pipin, úgy nézett ki, mintha a mostani vérzésre gondolt volna és az is bezavart, hogy itt már újítva van a dolog és kinnt van a vérzést stb és nem néztem meg a komment idejét. Dühből írtam a szavakat, de nem is olyan durvákat. "idióta, hülye" kb ezeket, pedig, bár jogtalanul, de majdnem mondtam rosszabbakat is pl az annyáról.


2013.11.22 17:08
Normen

Amikor Pipin írta (augusztusban) még nem volt vérzés a játékban. Csak a jelenség volt látható, hogy vényomokat hagysz a placcon ha 20% körül volt az életerőd. De csoroghatott a padlóra a piros véred 10 órán át is ha nem sérültél meg mástól tovább, nem csökkent az életerőd. Bandázs persze akkor is volt, de csak életerő javítás képességgel rendelkezett. 

A vérzés alig pár hete van a játékban, a GUI-n is azóta van külön ikonja. A Bleeding 2013. November 5 óta van a játékban. Az akkori patch-hal kaptuk meg ezt a lehetőséget. Előtte nem volt Bleeding.

//infestation.gportal.hu/gindex.php?pg=35799774&nid=6456761

Levike01: megkérlek moderáld magad és kerüld a másokat degradáló kifejezéseket (pl.:hülye). Ez eddig nem volt szokás az oldlaon és nem is szeretném ha azzá válna. A véleméynedet elmondhatod hülyézés nélkül is, akkor is el fogja mindenki fogadni és meg is fogja érteni.

2013.11.22. 17:08
Normen

Amikor Pipin írta (augusztusban) még nem volt vérzés a játékban. Csak a jelenség volt látható, hogy vényomokat hagysz a placcon ha 20% körül volt az életerőd. De csoroghatott a padlóra a piros véred 10 órán át is ha nem sérültél meg mástól tovább, nem csökkent az életerőd. Bandázs persze akkor is volt, de csak életerő javítás képességgel rendelkezett. 

A vérzés alig pár hete van a játékban, a GUI-n is azóta van külön ikonja. A Bleeding 2013. November 5 óta van a játékban. Az akkori patch-hal kaptuk meg ezt a lehetőséget. Előtte nem volt Bleeding.

//infestation.gportal.hu/gindex.php?pg=35799774&nid=6456761

Levike01: megkérlek moderáld magad és kerüld a másokat degradáló kifejezéseket (pl.:hülye). Ez eddig nem volt szokás az oldlaon és nem is szeretném ha azzá válna. A véleméynedet elmondhatod hülyézés nélkül is, akkor is el fogja mindenki fogadni és meg is fogja érteni.

2013.11.22. 16:39
Levike01

"Hidd el nem beszélek levegőbe" Annyira biztos vagy magadban, pedig levegőbe beszéltél. Utálom, ha valaki okoskodik és hülye is.


2013.08.19 09:16
Pipin

„ Ne haragudj hogy ezt mondom de alapból rossz a feltételezésed. Vérzés nincs a játékban, ez csak egy optikai dolog amit akkor látsz ha egy bizonyos százalék alá megy a HP értéked (20% kürül valahol). Olyankor  vérzik a karid, de ettől még nem fogy az életerőd, ugyanannyira maradsz lesebződve 1 óra múlva is ha más nem harap vagy lő beléd. Néha bug miatt akkor is vérezni látod magad ha full HP-d van de ez csak egy kis bugocska.

A HP értéket mindig érdemes Maximumon tartani ezt Normen is írta azt hiszem valahol, talán a túlélő kódexben.  A gyógyszerek gyógyító ereje le van írva itt a weboldalon is én is így tanultam meg és úgy tapasztaltam teljesen pontosak (Kösz Normen).

Túl vagyok 600 óra játékidőn, hidd el nem beszélek a levegőbe. A HP értéket tartsd mindig maxon, soha nem tudni mikor találkozol más játékossal. Általában 2-4 lövés kell hogy kilőjenek (Kivéve sniper puska és sörétesek 10 méteren belül) , de ha nem vagy maxon akkor egy lövés is elég. Az új patchben ráadásul 20 másodpercenként gyógyíthatod csak magad és ha pl. 30%-on vagy egy zombi is egy marással megölhet, vagy ha szorult a helyzet nem tudod magad már maxra felvinni mert 2-3 gyógyítás kell majd és az egy perc legalább. 1 perc alatt simán kiszednek, bekerítenek. Azért jó ha van egy kis tartalék életerő mindig mert lehet az első lövést te kapod, de lesz időd módod neked is kilőni az ellenfelet. De ha elsőre kifekszel akkor esélyed sincs . A Pain Killers és az Antibiotics elálítja a vérzést simán, hisz az csak egy optikai jelenség, hangulatkeltő elem és akkor látod ha alacsony a HP értéked. MEglátod te is ha Biotickkal fullra viszed magad, nem fogsz vérezni hidd el :). MAx bug miatt láthatod, de ha átloggolsz máshova ott már nem látod.


2013.08.19 08:12
gombi

„ Azok a "mutáns" zombik szoktak éjszaka nagyokat ordítani, bömbölni? Mondjuk csak erdőben szoktam inkább hallani őket. Egyébként meg egy zombi eleve mutáns. Nem? :)  Mindenesetre, ha találok egy mutás "boss" zombit akkor, azt rögtön megírom itt. ;)

Még annyit, hogy itt nem láttam a leírásban és ezért gondoltam, hogy leírom a Bandage használata inkább csak akkor ajánlott, ha a karakterünk vérzik. Ha nincs vérzés akkor ne pazaroljuk, mert az Antibiotics vagy a Pain killer hatásosabb a sérülésekre, de a vérzést nem állítja el. Én így vettem észre.

2013.11.22. 16:38
Levike01

Te ne haragudj, de van vérzés a játékban. Régen nem volt, de már van és mikor írtad már akkor is volt. Bandage és az a Craftolt item állítja le a vérzést, amely folyamatosan sebez, mint az éhség, szomjúság, fertőzés illetve van már vérfertőzésünk is, ami a vérzéssel jött be. Vérzést lövés, zombi ütés illetve esés által is kaphatsz, tehát akármilyen sebzés elszenvedése által. Nem tudom, hogy mért írtál hülyeséget valakinek, aki jót írt és akkor van nem tom hány száz órád. Ja csak mind a 100-ban halott voltál...


2013.08.19 09:16
Pipin

„ Ne haragudj hogy ezt mondom de alapból rossz a feltételezésed. Vérzés nincs a játékban, ez csak egy optikai dolog amit akkor látsz ha egy bizonyos százalék alá megy a HP értéked (20% kürül valahol). Olyankor  vérzik a karid, de ettől még nem fogy az életerőd, ugyanannyira maradsz lesebződve 1 óra múlva is ha más nem harap vagy lő beléd. Néha bug miatt akkor is vérezni látod magad ha full HP-d van de ez csak egy kis bugocska.

A HP értéket mindig érdemes Maximumon tartani ezt Normen is írta azt hiszem valahol, talán a túlélő kódexben.  A gyógyszerek gyógyító ereje le van írva itt a weboldalon is én is így tanultam meg és úgy tapasztaltam teljesen pontosak (Kösz Normen).

Túl vagyok 600 óra játékidőn, hidd el nem beszélek a levegőbe. A HP értéket tartsd mindig maxon, soha nem tudni mikor találkozol más játékossal. Általában 2-4 lövés kell hogy kilőjenek (Kivéve sniper puska és sörétesek 10 méteren belül) , de ha nem vagy maxon akkor egy lövés is elég. Az új patchben ráadásul 20 másodpercenként gyógyíthatod csak magad és ha pl. 30%-on vagy egy zombi is egy marással megölhet, vagy ha szorult a helyzet nem tudod magad már maxra felvinni mert 2-3 gyógyítás kell majd és az egy perc legalább. 1 perc alatt simán kiszednek, bekerítenek. Azért jó ha van egy kis tartalék életerő mindig mert lehet az első lövést te kapod, de lesz időd módod neked is kilőni az ellenfelet. De ha elsőre kifekszel akkor esélyed sincs . A Pain Killers és az Antibiotics elálítja a vérzést simán, hisz az csak egy optikai jelenség, hangulatkeltő elem és akkor látod ha alacsony a HP értéked. MEglátod te is ha Biotickkal fullra viszed magad, nem fogsz vérezni hidd el :). MAx bug miatt láthatod, de ha átloggolsz máshova ott már nem látod.


2013.08.19 08:12
gombi

„ Azok a "mutáns" zombik szoktak éjszaka nagyokat ordítani, bömbölni? Mondjuk csak erdőben szoktam inkább hallani őket. Egyébként meg egy zombi eleve mutáns. Nem? :)  Mindenesetre, ha találok egy mutás "boss" zombit akkor, azt rögtön megírom itt. ;)

Még annyit, hogy itt nem láttam a leírásban és ezért gondoltam, hogy leírom a Bandage használata inkább csak akkor ajánlott, ha a karakterünk vérzik. Ha nincs vérzés akkor ne pazaroljuk, mert az Antibiotics vagy a Pain killer hatásosabb a sérülésekre, de a vérzést nem állítja el. Én így vettem észre.

2013.11.09. 11:08
Normen

(frissítve: 2013.11.09)

2013.08.19. 09:16
Pipin

Ne haragudj hogy ezt mondom de alapból rossz a feltételezésed. Vérzés nincs a játékban, ez csak egy optikai dolog amit akkor látsz ha egy bizonyos százalék alá megy a HP értéked (20% kürül valahol). Olyankor  vérzik a karid, de ettől még nem fogy az életerőd, ugyanannyira maradsz lesebződve 1 óra múlva is ha más nem harap vagy lő beléd. Néha bug miatt akkor is vérezni látod magad ha full HP-d van de ez csak egy kis bugocska.

A HP értéket mindig érdemes Maximumon tartani ezt Normen is írta azt hiszem valahol, talán a túlélő kódexben.  A gyógyszerek gyógyító ereje le van írva itt a weboldalon is én is így tanultam meg és úgy tapasztaltam teljesen pontosak (Kösz Normen).

Túl vagyok 600 óra játékidőn, hidd el nem beszélek a levegőbe. A HP értéket tartsd mindig maxon, soha nem tudni mikor találkozol más játékossal. Általában 2-4 lövés kell hogy kilőjenek (Kivéve sniper puska és sörétesek 10 méteren belül) , de ha nem vagy maxon akkor egy lövés is elég. Az új patchben ráadásul 20 másodpercenként gyógyíthatod csak magad és ha pl. 30%-on vagy egy zombi is egy marással megölhet, vagy ha szorult a helyzet nem tudod magad már maxra felvinni mert 2-3 gyógyítás kell majd és az egy perc legalább. 1 perc alatt simán kiszednek, bekerítenek. Azért jó ha van egy kis tartalék életerő mindig mert lehet az első lövést te kapod, de lesz időd módod neked is kilőni az ellenfelet. De ha elsőre kifekszel akkor esélyed sincs . A Pain Killers és az Antibiotics elálítja a vérzést simán, hisz az csak egy optikai jelenség, hangulatkeltő elem és akkor látod ha alacsony a HP értéked. MEglátod te is ha Biotickkal fullra viszed magad, nem fogsz vérezni hidd el :). MAx bug miatt láthatod, de ha átloggolsz máshova ott már nem látod.


2013.08.19 08:12
gombi

„ Azok a "mutáns" zombik szoktak éjszaka nagyokat ordítani, bömbölni? Mondjuk csak erdőben szoktam inkább hallani őket. Egyébként meg egy zombi eleve mutáns. Nem? :)  Mindenesetre, ha találok egy mutás "boss" zombit akkor, azt rögtön megírom itt. ;)

Még annyit, hogy itt nem láttam a leírásban és ezért gondoltam, hogy leírom a Bandage használata inkább csak akkor ajánlott, ha a karakterünk vérzik. Ha nincs vérzés akkor ne pazaroljuk, mert az Antibiotics vagy a Pain killer hatásosabb a sérülésekre, de a vérzést nem állítja el. Én így vettem észre.

2013.08.19. 08:12
gombi

Azok a "mutáns" zombik szoktak éjszaka nagyokat ordítani, bömbölni? Mondjuk csak erdőben szoktam inkább hallani őket. Egyébként meg egy zombi eleve mutáns. Nem? :)  Mindenesetre, ha találok egy mutás "boss" zombit akkor, azt rögtön megírom itt. ;)

Még annyit, hogy itt nem láttam a leírásban és ezért gondoltam, hogy leírom a Bandage használata inkább csak akkor ajánlott, ha a karakterünk vérzik. Ha nincs vérzés akkor ne pazaroljuk, mert az Antibiotics vagy a Pain killer hatásosabb a sérülésekre, de a vérzést nem állítja el. Én így vettem észre.

     

Ezen a weboldalon a II. Világháborúban rendszeresített, magyar fejlesztésű, vagy Magyarországon hadrendbe állított harckocsikról, páncélozott harcjárművekről, vontatókról és egyéb önjáró hadieszközökről olvashattok.   Üdvözlök mindenkit a WotHungary csapata nevében! Az oldalon megtaláltok minden információt a World of tanks-ról, oktató videókat, modokat, híreket! Total War, magyar rajongói oldal Google PageRank Toplista


Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha