infestation.gportal.huA játékban lévő pontos idő !KÉSZÜL !!!!!Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
HÍREK
HÍREK : COLORADO V2 VÉGLEGESÍTVE !!!:

COLORADO V2 VÉGLEGESÍTVE !!!:

Normen  2013.12.04. 15:15

COLORADO V2 VÉGLEGESÍTVE !!! : Alapos meglepetésként a Hammerpoint bejelentette, hogy a Colorado V2 tesztüzemmódnak vége és hamarosan, vélhetően ma éjjel átállnak a szerverek az éles bevetésre. Az átállás várhatóan több órás leállást fog eredményezni. Mindenesetre nagy valószínűség szerint, holnap már mindenki az új Colorado térképen fog kalandozni. 
COLORADO V2 VÉGLEGESÍTVE !!!
 
Alapos meglepetésként a Hammerpoint bejelentette, hogy a Colorado V2 tesztüzemmódnak vége és hamarosan, vélhetően ma éjjel átállnak a szerverek az éles bevetésre. Az átállás várhatóan több órás leállást fog eredményezni. Mindenesetre nagy valószínűség szerint, holnap már mindenki az új Colorado térképen fog kalandozni.
 
- Az átállást követően a Colorado V1 térképen található Personam Locker-ek bekerülnek a játékos Globális Inventory-jába (safe zóna).
 
-A Colorado V2 teszt szerveren található Personal Locker és a benne található tárgyak nem kerülnek be a Globális Inventory-ba hanem törlésre kerülnek. Aki teheti vigyen be mindent a védett zónába. A Personal Lockerek ahhoz kerülnek vissza akik először letették, Függetlenül attól, hogy valaki más feltörte, és megváltoztatta a jelszót.
 
- Természetesen minden privát és egyéb játék szerver az új térképpel fog tovább üzemelni (Premium, Private, Official, Veteran, Trial).
A játékba bevezetett új küldetések minden szerveren, szerver típuson elérhetőek lesznek.
 
 
 
PATCH 2013.12.04
Tegnap este, illetve ma hajnalban érkezett egy kisebb patch is a V2 mellé. Lássuk mit is tartalmazott dióhéjban az elmúlt időszak legjelentősebb fejlesztése:
 
-A Colorado V2 térkép teljes integrációja megtörtént minden szerver típusra. A teszt szerver továbbra is üzemel, a folyamatosan végzett kisebb javítások fejlesztések kipróbálása, ellenőrzése céljából.
-A Colorado V2 térképen több kisebb frissítés lett végrehajtva  a városban elrendezett berendezések, tárgyak, valamint a zombik mozgását illetően.
-Frissítésre kerültek a küldetések, illetve több új küldetés is bekerült a rendszerbe.
-Beépítésre került egy új üzenet rendszerbe a,i értesíti az ügyfeleket amikor a kiszolgáló tulajdonosa változik (ASR/ASP szabályainak megfelelően).
-A játék motorjának optimalizálása annak érdekében hogy javítsa általános az FPS értékeket. A játék sajnos továbbra is meglehetősen erőforrás igényes lett. Aki eddig HIGHT vagy ULTRA beállítások mellett 40 FPS körül tudott játszani, mostantól be kell érnie  MEDIUM beállításokkal, ha ugyanazt az FPS számot szeretné elérni.
-Hozzádtak egy új üzenetrendszert, mai jelzi majd a játékosoknak hogy a Globális Inventory közel áll a maximumhoz (ezek szerint mégsem kaptuk vissza a végtelen slot számot ?)
-Az MP5/10 géppisztolyra felszerelhető mostantól az Modular Aluminium Combat Grip.
 
-A privát szervereken a bérleti díjat megnövelik 10%-al.

19 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 KorábbiakLegelső hozzászólások
2013.12.09. 11:36
cifka

Pipin: Tegnap voltam megint Clearviewban , és igazad van , még egy kicsit tapasztalt játékosnak is rémálommá válnak a csoportosan összeverődőtt zombik amik 100 m ről rádrohannak és mindezt együtt sprinter vágtában. Egy ilyen 9 fős csapathoz nyílt terepen 2 stanag 60 tár ás 5 antibio + 2 újraéledés kellet. Mert nem vot hova futni, egyes zombik nem voltak egymásról leválaszthatóak és elfutni nem lehett sehova. :) és marhaként pont a rendőrség háta felé jampáztam :) 

Ennek ellenére én nem bugnak , hanem új zombi viselkedésnek mondanám kisebb defektekkel. Anno volt egy video amiben bemutaták, hogy a zombik csoportba verődve hullámozva követnek egy játékost és ez lesz az új zombi viselkedés egyik momentuma:) A mostani viselkedés ugyanez csak van 3 defektje ami szerintem ahogy te is mondod probléma de nem bug : túl érzékenyre lettek beállítva, túl gyorsak , és a kiablos és sprintelős zombik előfordulása túl gyakorni. Mert amúgy ez a fejta zombi "AI"  nem lenne problémás, kezelhető lenne , de így , hogy mindent egyszerre csinálnak szinte mindannyian kést rémálom. 

A másik probléma a mennyiség / újra éledés arány. Régen sok volt de lassan élettek újá , most kevesen vannak de marha gyorsan újra élednek. 

Ezenkivül van még egy dolog ami kiborító néha, a zombik a föld fölött 10 cmmel járnak, oké Drakula bácsi megtanította a levitációt de ezzel együtt hangot sem adnak a talajon, vagyis ha nem figyelsz simán rádugrik 2-3 full slient módban :( ez meg nem vicces. 

Ami érdekes Camposban ugyanúgy mennek a csaták , igaz kisebb intenzitással de 2-3 átmenve a területen jókat lehet ott is pvp-zni igaz a tetők adta fölötte - mögötte vagyok előny elveszett :( Ami probléma nincs miért pvp -zni hiszen nincs értelme a hídat megtartani mert nincs ott semmi :)

2013.12.08. 11:44
Pipin

Nekem tetszik az új térkép. Sokkal átgondoltabb a loot mind eddig. Örülök, hogy kevesebb a cucc mint eddig. Semminek nem volt értéke, mert mindenből ezernyi volt a pályán. Most legalább érdemes eltenni egy ásót is akár.

Norad szerintem nagyon könnyű lett. Sérülés nélkül ki lehet foszatni az egészet. Hiába sprintel minden zombi, el lehet mindet kerülni, vagy összeszedni egy lövéssel ami a környéken van és simán le lehet őket ütni a homokzsákokról, korlátokról, dobozokról, járművekről stb. Percek alatt ki lehet fosztani a bázist és rengeteg cucc van, több mint eddig. Gyógyszert is találni rengeteget már, Norad lett az egyik fő gyógyszer farm helyem :)

Clearview viszont nagyon el van baltázva. Teli van bugos zombikkal. 80-100 méterről rád futnak, ha kúszol akkor is. Ki lehet őket cselezni, de kínlódás csak mert loot az meg semi nincs :). A kedvenc PVP helyem volt eddig, de teljesen tönkre lett téve, csakúgy mint a Camposban lévő leszakadt felüljáró. Ez a két dolog bántja csak a csőröm, a többivel meg vagyok elégedve.  

2013.12.08. 11:08
DiztarVokso

Nekem is jobban tetszett a régi map. A loot-okat újra meg kell keresni.

Ami biztos pl, eddig be lehetett menni NORAD-katonai bázisra egy bézbóz ütővel, most viszont alaposan fel kell készülni egy túrára. Az összes atléta és sprinter itt lett zombi. Olyan gyors és olyan sok zombi van, hogy már XP-zni nem ajánlatos itt. Nemrég Usain Bolt zombi változata kergetett ki Norad-ról.

Ha valakit érdekel érintettlen loot, és akar egy kicsit barangolni van még T minusz 15 óráig egy szerverem. (ha lejár az idő ugrik a szeró szal ne pakoljatok le semmit)

A neve:

BEJÖHETSZ HA NEM VEREKSZEL

a jelszó (nagyb.egyb).:

NEMVEREKSZEM

 

aztán csak ésszel.. :)

 

2013.12.08. 08:44
TWFKain

Érdekes a falonáthalado zombik akkor van olyan zombi ami akkora hogy hanyat kell feküdnöm hogy lebírjam ütni .PVP közben beragadok a sziklába kell még fejlesztgetni a játékot !

2013.12.06. 19:27
danielarxis

A kérdésemre nemkaptam választ, ezért gondolom a triál szervereket rakták teli jó cuccokkal! Ha van időtők nézzétek meg! Egy kis faluba(piszoknak nézné az ember a térképen)  egy honey badgert és egy m4 semi volt  és item box :S  Egy kisebb városról nemis beszélek!  Ergo most szedem meg magam mielőtt megveszem! :)

2013.12.06. 15:55
alyka

ebben igazad van hogy a loot az kevés én csak egy helyet tudok ahol lehet fegyvereket találni de oda nagyon sok játéks jár XP gyűjteni viszont nemtudom ogy hol kéne:(


2013.12.06 06:06
cifka

„ Én nem tudom milyen szerveren nyomjátok de amire én mentem fel az mind fos és ramaty volt, alig volt loot, az is csak kaja. A fegyók alapok, alíig volt vágó szerszám. Lámpa persze dugig. 

A Col V2-höz annyit: 

- repülő kövek, kevés zombi, egyes helyeken lásd: clearview a zombik 75% kibaláos és 50% biztos hogy spinter . A vágó szerszámok mozgása átalakítva: a katana egy nagy adag f.. lett. A Hatchet ma a legjobb. A zombik fele 1 lépéssel a talaj felett rohan, és még mindig lezuhan a mélybe :D ha kinyirom. 

- nem sírsásképpen de campos city kiherélve :(  a fák felét kiszedték , miért ? , kerítések: ahova raktak oda kellett ahonan elvették miért? Miért nem lehet a tetőkre felmmeni ? Én azt vártam még több tettőre lehet majd feldzsampázni , ha már pvp akkor 3d ben játszunk ne csak síkban 

- korai volt még ez a v2 :( szerintem pár javítás kellene bele, mert ez így egy adag f..

2013.12.06. 10:22
Pipin

Ami iagaz az igaz, rengeteg grafikai hiba van. Nemhogy a kövek vannak a levegőben, de sok helyen a sziklák, a lámpa oszlopok, a járművek, mindenféle tereptárgyak. Sok új hely van ahova fel lehet menni, de egy kicsit túlságosan át lett tervezve minden. Szerintem halál felesleges volt majd minden településre betenni egy hotelt, csak elrontják vele a hely hangulatát és PVP lehetőségeit. Campos tényleg halott lett, nemigen van miért odamenni.

A loot valóban kevés, de személy szerint ennek én ürülök, mert ami eddig volt az volt erősen túlzás. Semminek nem volt értéke. Minek a kopás és a javítás lehetősége, ha mindenből annyi volt, hogy derékig jártunk benne. Most tényleg érték egy katana, vagy egy hatchet. A katana szerintem nagyon jó lett, úgy lehet vele szeletelni mind egy fűnyíróval :). Kicsit túl gyors is talán, 15 zombit levág vele az ember 4-5 másodperc alatt.

Zombiból nagyon kevés lett, de mi van az majdnem mind sprintelős, rohangálós fajta. Az ordító zombik jó hangulatot adnak.. adnának ha nem minden második ordibálna :), így inkább vicces, mint félelmetes.

Van még mit javítani a cuccon, a legtöbb hely olyan mintha csak úgy ímmel-ámmal hajították volna össze és már a California.. térképet akarják tesztelgetni.. ugyan.. előbb ezt kéne rendbe rakni.

Összességében tetszik az egész javítás, de kicsit átgondoltabban kellett volna megcsinálni. Azokat a helyeket amiket eddig is szerettek a játékosok, kár volt tönkretenni.

2013.12.06. 06:06
cifka

Én nem tudom milyen szerveren nyomjátok de amire én mentem fel az mind fos és ramaty volt, alig volt loot, az is csak kaja. A fegyók alapok, alíig volt vágó szerszám. Lámpa persze dugig. 

A Col V2-höz annyit: 

- repülő kövek, kevés zombi, egyes helyeken lásd: clearview a zombik 75% kibaláos és 50% biztos hogy spinter . A vágó szerszámok mozgása átalakítva: a katana egy nagy adag f.. lett. A Hatchet ma a legjobb. A zombik fele 1 lépéssel a talaj felett rohan, és még mindig lezuhan a mélybe :D ha kinyirom. 

- nem sírsásképpen de campos city kiherélve :(  a fák felét kiszedték , miért ? , kerítések: ahova raktak oda kellett ahonan elvették miért? Miért nem lehet a tetőkre felmmeni ? Én azt vártam még több tettőre lehet majd feldzsampázni , ha már pvp akkor 3d ben játszunk ne csak síkban 

- korai volt még ez a v2 :( szerintem pár javítás kellene bele, mert ez így egy adag f..

2013.12.06. 05:35
alyka

én azt vettem észre hogy 00:00 - tól regelig európai szerveren jó játszani mert akkor kevesen vannak átlagban 1-8-ig


2013.12.06 03:34
danielarxis

„ Sziasztok! Én még csak triál szervereken játszok, hozzávetőlegesen 3 hónapja. Eddig airporton lootolgattam jó fegyverekért csak hosszu volt az út az inventory ig. De most hogy a v2 van safe zone elhagyása után 5 perc alatt telerakok egy millytary zsákot! Ma körülbelül 80 automata fegyvert és pisztolyt lootoltam vagy tízzel eddig nemis találkoztam! oO A kérdésem az lenne hogy ez v2 ben normális vagy csak valamilyen átállási akció?

Ez nem ide de viszont érdekel:  És ha megveszem  a játékot az éjjeli órákban mennyire vannak teli a szerverek?

2013.12.06. 03:34
danielarxis

Sziasztok! Én még csak triál szervereken játszok, hozzávetőlegesen 3 hónapja. Eddig airporton lootolgattam jó fegyverekért csak hosszu volt az út az inventory ig. De most hogy a v2 van safe zone elhagyása után 5 perc alatt telerakok egy millytary zsákot! Ma körülbelül 80 automata fegyvert és pisztolyt lootoltam vagy tízzel eddig nemis találkoztam! oO A kérdésem az lenne hogy ez v2 ben normális vagy csak valamilyen átállási akció?

Ez nem ide de viszont érdekel:  És ha megveszem  a játékot az éjjeli órákban mennyire vannak teli a szerverek?

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 KorábbiakLegelső hozzászólások
     

Ezen a weboldalon a II. Világháborúban rendszeresített, magyar fejlesztésű, vagy Magyarországon hadrendbe állított harckocsikról, páncélozott harcjárművekről, vontatókról és egyéb önjáró hadieszközökről olvashattok.   Üdvözlök mindenkit a WotHungary csapata nevében! Az oldalon megtaláltok minden információt a World of tanks-ról, oktató videókat, modokat, híreket! Total War, magyar rajongói oldal Google PageRank Toplista


Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha