infestation.gportal.huA játékban lévő pontos idő !KÉSZÜL !!!!!Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
HÍREK
HÍREK : PATCH: !TESZT! CALIFORNIA, STRONGHOLD, SUPERZOMBIE:

PATCH: !TESZT! CALIFORNIA, STRONGHOLD, SUPERZOMBIE:

Normen  2013.12.19. 09:13

PATCH: !TESZT!  CALIFORNIA, STRONGHOLD, SUPERZOMBIE: Ma hajnalban egy méretes PATCH került be a játékba. A patch lényege, hogy tesztelhetjük mostantól a California térképet, A Stronghold módot valamint a Szuperzombikat. A fejlesztők kérik a játékosokat, minél többen látogassanak el a California teszt szerverre és minél többen próbálják ki a Stronghold szervereket. Az észlelt hibákat, észrevételeket megfelelő témánként lehet majd a fejlesztők felé közölni a megadott helyeken.


PATCH 2013.12.19

TESZT: CALIFORNIA, STRONGHOLD, SUPERZOMBIE 

Ma hajnalban egy méretes PATCH került be a játékba. A patch lényege, hogy tesztelhetjük mostantól a California térképet, A Stronghold módot valamint a Szuperzombikat. A fejlesztők kérik a játékosokat, minél többen látogassanak el a California teszt szerverre és minél többen próbálják ki a Stronghold szervereket. Az észlelt hibákat, észrevételeket megfelelő témánként lehet majd a fejlesztők felé közölni a megadott helyeken.

A PTE California teszt szerveren azt kérik a fejlesztők, hogy lehetőleg minél többen csatlakozzunk és éljük mindennapi életünket. Játszunk, ahogy egyébként is tennénk. Szeretnék lemérni mennyire bírja a rendszer a játékosok tömegeit, hogy megállapíthassák pontosan mekkora kapacitásra lehet, illetve kell majd méretezni a szervereket a későbbiekben.

Aki ékőben kívánja megtekinteni, cvagy részt kíván venni élőben a PTE valamint Stronghold szervereket érintő vitában, az ArtemisKnives fejlesztővel megoszthatja véleményét észrevételeit a http://www.twitch.tv/artemisknives  csatornán.

A mostani patch nem érinti a Colorado V2 szervereket. Csupán a teszt lehetőségét nyitja meg a California, A Stronghold szervereket illetően. A Super Zombie a Colorado V2 TESZT szerverekre kerülnek be. Ha bugokat, hibákat tapasztaltok, a fejlesztők kérik, hogy a megfelelő témában, részlegben jelezzétek.

 

STRONGHOLD téma: http://forums.infest...st-bug-reports/

CALIFORNIA térkép téma: http://forums.infest...ap-bug-reports/

SUPER ZOMBIE téma: http://forums.infest...ie-bug-reports/

 

Hogy működnek, mivel indulunk az egyes teszt lehetőségekben:

 

STRONGHOLD teszt:
-A játékos egy üres hátizsákkal, felszerelés nélkül érkezik. Nem lehet eszközöket áthozni a Globális Inventory-ból. A későbbiekben sem lesz Global Inventory hozzáférés.

-A víz, élelmiszer megtalálható lesz a Stronghold teszt szervereken normál loot rendszerben.
-A Stronghold szervereken lesz egy piac ahol árusokat találunk, ezektől meg lehet majd vásárolni (vagy ingyen kapni a teszt idejére) a szükséges dolgokat a kényelmesebb teszt érdekében.
-Remélem jól értelmeztem ezeket  sorokat.. A játékban kapunk egy csákányt amivel a lelőhelyekről ki lehet bányászni az erőforrásokat, építő anyagokat amivel építkezhetünk új erőd elemeket, falakat, világítást stb.

California Pre-Alpha Stressz PTE:
-Elvileg lesz Globális Inventory, tehát az ott megszerzett dolgokat elvihetjük a térképről a SAfe zónába a Globális Inventory-ba.
-A biztonságos zóna (SAFE) a katonai repülőtér mellett található meg. A hangár közepén lesz egy NPC, nála lehet majd bepakolni a cuccokat. Egyenlőre ez az egy lehetőség lesz a GI eléréséhez.
-A járművek spawn ponjai már megtalálhatóak szerte a térképen, így az utazáshoz használhatjuk már a járműveket.
-Élelmiszer és víz loot pontok már vannak az egész városban.
-Zombik még nincsenek a térképen.

Zombik/AI:
Ezek a szörnyű fickók megjelennek a Colorado V2 tezst szerveren a repülőtéren. Meg lehet tekinteni őket, le lehet tesztelni a viselkedésüket, erejüket.

Küldetések:
Több új küldetés is bekerül a rendszerbe A jelenleg folyamatban lévő, vagy befejezetlen feladatok törlésre kerültek.

Járművek:
-A járműveket érintve több hangeffekt is módosításra került
-Javítva lett a hiba ami miatt a járművek barikádokba történő ütközése után a kliens játékunk összeomolhatott
-Bekerült egy új jármű UI z in game HUD felületre (jármű ikon állapotrendszer a kezelő felületre).
-Javításra került néhnyh iba ami kilépést, szerver lecsatlakozást okozott
-Tovább fejlesztett rendszer a sprinter zombikat illetően
-A járműveket már megfellően károsítják a gránátok, bombák
-Az egér jobb klikk hatására bekapcsol a „tolató kamera”
-Striker: 6000 HP ról 10 000 Hp-ra változott
-Truck: 2000 HP ról 4000 Hp-ra változott
-Buggyr: 1800 HP ról 3500 Hp-ra változott

Grafikai beállítások:
-A beállításoknál az egyéni beállítások lehetőségnél le lehet tiltani az árnyékokat (? ez sok kérdést vet fel, szerintem nagymértékben befolyásolja az erdős területeken a rejtőzködést, nem rejt már a fa árnyéka ??? PVP-ben -1 a realitásnak)
-Bolder City-ben módosítottak a karácsonyfa fényein


PATCH 2013.12.20

Sorra jönnek az új PATCH-ek. A frissen bevezetett Stronghold teszt szervereken naponta történnek fejlesztések, változtatások.

 A fejlesztők közlése szerint bekerült a Marketplace-ba a játék legfőbb támogatójának Mr. Awooooo-nak a kalapja aláírással (ez legalább 1 hete bent van). A Trial acc-al rendelkezők korlátozva lettek, már nem csatlakozhatnak azokra a privát szerverekre ahol engedélyezni lehetett a trialosok belépését. Azaz nem lehet engedélyezni már elvileg ezt a lehetőséget.

A STRONGHOLD teszt szervereken több változás is történt:

-A fegyverek használata le lett tiltva, kivéve az alapanyagok begyűjtésére használható eszközt. Ez nagyon kellett, mert nem lehetett semmit megnézni, kipróbálni mert a játékosok, leginkább az oroszok folyton püfölték, gyilkolták a többi játékost a spawn ponton.
-Az alapanyag lelőhelyeket a térképen külön megjelölik így könnyebb lesz begyűjteni őket.
-Frissítik a sükséges alapanyag mennyiség követelményeket a készíthető tárgyak tekintetében (receptek).
-8 új spawn pont lett hozzáadva a stronghold térképhez

CALIFORNIA térkép:

-A Safe zónát (védett zónát) és a globális inventory-hoz történő hozzáférést (a szükséges NPC-t) törölték
-bekerült több új játékos spawn pont valamint loot pont is.
-töröltek 10 jármű spawn pontot

9 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
2014.01.05. 11:45
Butters

A teszt-California map nagyon lassan töltődik be, mire végre beloggolnék, visszadob a főmenübe. Más is tapasztalt hasonlót?

2013.12.21. 10:24
TWFKain

Felmentem én is a stonghold szerora találtam egy rakás receptet hál istennek nem kell félni hogy levernek mert nincs sebzés érdekes lesz lehet farmot csinálni ami kaját ad, fát vágtam ,vasat gyüjtöttem.

2013.12.20. 13:59
DiztarVokso

Köszi az infókat!

2013.12.20. 10:57
Normen

A Patch leírás frissítve lett, bekerült a ma reggeli javítás leírása is.

2013.12.20. 10:42
Normen

Egy kicsit korai lenne. Egyrészt nem leht tudni mikor vezetik be, másrészt naponta változik még mi lessz pontosan a játékmenet, a készíthető tárgyak, valamint a hozzájuk szükséges alapanyag stb. Ráadásul nem nagyon jelent meg semmi pontos hivatalosan a Stronghold játékról és a tárgyakról, recikről. Idővel be fog kerülni, de csak ha már élesben tolhatjuk, és lesz játék tapasztalatom arról, mi is ez tulajdonképpen.


2013.12.19 22:32
Porszem

„ Hello.

Lesz stronghold fülecske is? receptjeivel én nagyon örülnék neki :D

 

2013.12.19. 22:32
Porszem

Hello.

Lesz stronghold fülecske is? receptjeivel én nagyon örülnék neki :D

 

2013.12.19. 15:03
Pipin

A járművekkel nem vagyok kibékülve. Túl gyorsak és nehezen irányíthatóak, a hangjuk sem tetszik. California állati jól néz ki. Nagyon változatosak az épületek és a belső terek szépen be vannak sok helyen rendezve. Hatalmasak a távolságok, elkélnek a járművek, de Coloradoban szinte majdnem feleslegesek. Nehéz is velük ott mozogni.

STRONGHOLD VÉGRE erről csak ennyit monék. Ezt várom a legjobban a játékban :)

2013.12.19. 09:43
Normen

Benéztem a Stronghold szerverre. Nagyon tetszik. A megvilágítása a játéknak sokkal jobb mint a Colorado V2 ben van. Sokkal valószerűbb. Az épületek nagyon jól be vannak rendezve. Sajnos a Spawn ponton teli van kemperekkel akik nem értik hogy a teszt lényeg a teszt, nem az hogy egymást püföljük a megjelenés után. Egy kép, hogy is néz ki egy gyógyszertár pl. a Stronghold szerveren:

2013.12.19. 09:18
Normen

Eléggé belehúztak a fejlesztők. A California térkép még nagyon kezdetleges állapotban van, nyilván ok hónap lesz még amire bevezetik, viszont máris ismerkedhetünk a környezettel ami nem rossz dolog.

Végre láthatunk Super Zombie-t :). Legalábbis a teszt szerveren. Ez is valami. Belenézhetünk a legnda szeme közé.

A Stronhold rendszert nagyon sokan várják, valószínűleg sok játékost vonzani fog majd, olyanokat is akik esetleg elpártoltak már a játéktól.

Az árnyékok kikapcsolásának lehetőségét nem  nagyon értem. Low fokozaton szinte észre sem veszi a VGA, viszont a PVP-t rendkívüli módon befolyásolni fogja. A fák, épületek árnyékai nem jelentenek innentől taktikailag kihasználható részleges fedezéket. Kilométerekről rá fog sütni a nap mindenkire aki lopakodik a fák alatt, vagy az épületek tövében. Érthetetlen, miért tették bele.  A növényzet sűrűségét kellett volna külön állíthatóvá tenni, mert a mostani beállítás a környezeti részletesség egyben módosítja a vízfelület, a fér, a talaj és szikla textúrák ás növényzet együttest. Ezt kellett volna inkább szétszedni. Legalábbis szerintem.

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 KorábbiakLegelső hozzászólások
     

Ezen a weboldalon a II. Világháborúban rendszeresített, magyar fejlesztésű, vagy Magyarországon hadrendbe állított harckocsikról, páncélozott harcjárművekről, vontatókról és egyéb önjáró hadieszközökről olvashattok.   Üdvözlök mindenkit a WotHungary csapata nevében! Az oldalon megtaláltok minden információt a World of tanks-ról, oktató videókat, modokat, híreket! Total War, magyar rajongói oldal Google PageRank Toplista


Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha