infestation.gportal.huA játékban lévő pontos idő !KÉSZÜL !!!!!Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
HÍREK
HÍREK : Patch Notes November 20-21

Patch Notes November 20-21

Normen  2013.11.21. 11:14

Patch Notes November 20-21: Az elmúlt napokban érkezett néhány új Patch, illetve pár módosítás a játékban. Ennek eredményeként tapasztalhattunk némi lagot játék közben főleg a zombik mozgása lett ismét szaggatott és kiszámíthatatlan, de ezeket hamar kijavították és ma reggel már minden rendben van. Több új loot pontot is tettek a játékba és a lőfegyverek pontosságán is javítottak. Bár a Globális Inventory-ba lett némi korlátozás, összességében remek javításokat, fejlesztéseket kaptunk.Az elmúlt napokban érkezett néhány új Patch, illetve pár módosítás a játékban. Ennek eredményeként tapasztalhattunk némi lagot játék közben főleg a zombik mozgása lett ismét szaggatott és kiszámíthatatlan, de ezeket hamar kijavították és ma reggel már minden rendben van. Több új loot pontot is tettek a játékba és a lőfegyverek pontosságán is javítottak. Bár a Globális Inventory-ba lett némi korlátozás, összességében remek javításokat, fejlesztéseket kaptunk.

Lássuk mi változott az elmúlt 2-3 napban:

Patch: 2013.11.19

-Az egyik fontos változás, hogy a Globális Inventory-nk korlátozva lesz. 200 helyet biztosítanak elvileg. Nehéz pontosan megmondani, ezt hogy értik. Úgy tűnik, hogy elsősorban a fegyverekre lesz értendő, és azokból birtokolhatunk majd csak 200-at. Ez a dolog még forrni fog, szal aligha végleges a mostani elgondolás. Több félreérthető leírást is kiadtak ez ügyben, amit aztán visszavontak. Sajnos igazából nem lehet tudni pontosan hogy lesz megoldva. Valami korlátozásra szükség van, hisz sokan évek óta gyűjtögetnek, halmoznak fel olyan fegyvereket, tárgyakat amiket soha nem fognak már használni, de terhelik vele a szervereket, az adatbázist a rendszert.
-Elvileg a lőfegyverek, közelharci fegyverek, páncélok, fegyver kiegészítők már nem lesznek egymásra pakolhatóak.

-Megjelennek a küldetések a játékban (sajnos mégsem jelentek meg... :) Elvileg ha lenyomjuk játék közben az ESC billentyűt és kiválasztjuk a MISSIONS fület, itt találhatjuk meg majd a küldetéseket. A kiválasztott küldetéseket, ezt követően az L billentyű lenyomásával követjetjük nyomon).
A küldetések közül egyszerre hármat fogadhatunk majd el, és a térképen megjelölt helyeken kell majd végrehajtani.
A küldetések nem leszek állandóak (meglehet csak ezért nincs most egy sem). Hullámokban jelennek majd meg, és bizonyos ideig lesznek elérhetőek.
A küldetések nehézségi szintje is változó lesz. Azt tervezik, hogy a közeljövőben minden új PATCH-el bekerülnek majd új, választató küldetések is.

-Minden GC mennyiséget a klánok számlájáról átutaltak a Klán vezetőnek. A GC-t ezentúl már nem lehet átutalni más játékosnak.

-A privát szerverek futtatási idejét ezentúl bárki meghosszabbíthaja, nem csak az eredeti vásárló. A privát szervereknél megjelenik egy GC adományozási gomb, ahol a játékosok összedobhatják akár közösen is a bérleti díjat.
A privát szervereket ezentúl nemcsak havi, hanem akár heti rendszerben is meghoszabbíthatjuk.

-A lőfegyverek célról történő elmozdulását, visszarúgását a lövést követően csökkentették. Ezzel jelentősen megnőz a lőfegyverek pontossága a sorozatlövés, rövid sorozatlövés leadásakor.
A fegyver mozgását, ingadozását (Recoil) csökkentették alaphelyzetben a Karabélyok, Pisztolyok, Géppisztolyok esetében. A Mesterlövész puskák esetében viszont növelték. A levegő visszatartásának így sokkal nagyobb jelentősége lesz a mesterlövész puskák esetén (Shift gomb zomm-oláskor).

-Bevezetik a heti szerverkarbantartást. Ezt november 27-ével indítják be. Ezt követően minden szerdán hajnalban (03:00 óra körül PST) végre fogják hajtani. A karbantartás ideje kb. 30 erc lesz. Ezalatt a szerverek álni fognak és nem ajánlatos pénzügyi tranzakciókat sem végezni.

- A V1 szervereken is ismét megjelentek a CRAFTING alapanyagok. Szerencsére nem befolyásolják a többi tárgy loot rendszerét.

Több hibajavítás is történt:
-A barikádokat, védelmi építményeket pontosabban helyezték el
-Az eldobott tárgyak, kiegészítők azonnal megjelennek a padlón
-Javították a mozgás közben keltett zajokat
-A kilőtt vagy eldobott fáklyák (flare) pontosabban követik a szükséges röppályát
-Etöbb hiba javításra került ami miatt a játék összeomolhatott
-A zombik navigációs rendszert ismét javították, frissítették
-Az FPS szám javult több helyszínen a Colorado V2 világban
-A V2 szerveren már 5 új történet elérhető (küldetés ?? )
-Az étel, ital és közelharci fegyverek száma megnőtt mindkét szerveren.

Patch-Hotfix 2013.11.20:

-Javítottak egy hibát ami miatt meg lehetett kerülni a 200slottos limitet a Globális inventory-ban.
-Javítva a zombik időnként előforduló hibája, aminek hatására nem támadtak ha a játékos elment a közelükben.
-Javítva a szerver lag probléma
Kiadtak egy közleményt, hogy 200 slottra korlátozott Globális Inventory nem egészen úgy működik ahogy leírták. Tévesen került ki az oldalra, mivel ha a tárgyak azonos épségűek (pl 100%)  mégis egybe lehet pakolni őket. Kivéve a lőfegyverek, fegyverek.

15 hozzászólás
Csak regisztrált felhasználók írhatnak hozzászólást.
Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 KorábbiakLegelső hozzászólások
2015.05.30. 19:17
Droid

Hello Normen 

2011-12 környékén mondtam hogy nem találtam az adataim és nem tudtam játszani, megkellett volna újra vennem. 2015 öt írunk és valahogy ide tévedtem, és ha már ide tévedtem gondoltam megnézem mit tudok ez ellen tenni. 5 perc fáradság után újra tudok játszani és nem kell megvennem. :D :D :D :D :D :D 

2013.11.27. 23:23
Normen

hehe :), na ki a kemény ? :)

2013.11.27. 09:44
hegyis26

2013.11.26. 19:48
Pipin

2013.11.23. 13:03
-Syranos-

Lehet, hogy ez segített kicsit a szervernek, mármint, hogy az emberek kidobálták a nem használt cuccaikat. Én is kb. 5-6 fegyvert szoktam használni, a többi, csak tényleg a bázison porosodik. Nem sok értelme van annak, hogy ott van.

2013.11.23. 11:57
cifka

Ja igen amúgy tutkerájosan elszartak valamit mert a szerverrekre való belépésre egyetlen reakció: frisisd le a klienst :)  és visszavág a kezdő képernyőre. 


2013.11.23 11:55
cifka

„ Na a fejlesztők vissza csinálják a GI változásokat és megszavaztatják a népet. Vagyis a visszatánc folytatódik. :) 

Ennek csak anyi a bibije , hogy egy valag ember kidobálta az összes szarját mert nem tudot bepakolni. 

 

2013.11.23. 11:55
cifka

Na a fejlesztők vissza csinálják a GI változásokat és megszavaztatják a népet. Vagyis a visszatánc folytatódik. :) 

Ennek csak anyi a bibije , hogy egy valag ember kidobálta az összes szarját mert nem tudot bepakolni. 

 

2013.11.22. 12:36
cifka

Na a visszatánc folytatodik, az új hajnali közlemény szerint nem lesz "romló fajta" a Personal Locker :) sok volt a édes ..... kezdetű mondta biztos a kapott levelkben vagy rájöttek, hogy így akkár szét is lehet verni :) már csak merő jóindulatból. 

Amúgy a zombik lagzása, összegyúlési hajlandósága és egyébb jellemzője szerintem napról napra változik , vagyis sokszor nem tudom mennyi az annyi. Ti tapasztaltátok , hogy összes vissza eszmélnek rá az emberre a zombik , meg hátat fordítva csapkodják a levegőt és egyéb nyalánkáságok ?

2013.11.21. 21:23
-Syranos-

Elgrecco!

Nekem sikerült egyszer szétkapnom egy M16-ost és lett belőle pár nyersanyagom. Azóta sem lehetett egy fegyvert sem. Szerintem akkor ideiglenesen valahogy benthagyták ezt a módot a játék készítők én meg pont észrevettem. :)  Azóta sem tudok mitkezdeni a nyersanyagokkal.

2013.11.21. 18:41
Elgrecco

Sziasztok!

 

Valaki meg tudná mondani hogy hogyan kell a fegyvereket szétszedni craft alapanyagra.

Valaki írta hogy inventory/ jobb klikk és ott, de nekem csak a használ/kitáraz/eldob van....

Esetleg valami helyhez kötött a dolog? PL: javító asztalnál lehet?

más....

Létezik valami hack a locker feltörésre?

már a 2. lockerem tűnik el és nem épp 1234 volt a jelszó :-/

Üdv

Utolsó hozzászólásokÚjabbak 1 | 2 KorábbiakLegelső hozzászólások
     

Ezen a weboldalon a II. Világháborúban rendszeresített, magyar fejlesztésű, vagy Magyarországon hadrendbe állított harckocsikról, páncélozott harcjárművekről, vontatókról és egyéb önjáró hadieszközökről olvashattok.   Üdvözlök mindenkit a WotHungary csapata nevében! Az oldalon megtaláltok minden információt a World of tanks-ról, oktató videókat, modokat, híreket! Total War, magyar rajongói oldal Google PageRank Toplista


Vonatozzunk együtt a gyereknapon! Robogjatok Budapesten vagy Balatonfenyvesen, vagy készítsetek kisvonatot a Mesetárban!    *****    Filmes hírek és kritikák lelõhelye. ÚJ oldal, ami filmekkel és színészekkel foglalkozik. Nézz be most és máskor is!    *****    Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról | Az egyetlen magyar forrás a BOSSZÚÁLLÓK univerzumáról    *****    HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON RAJONGÓI OLDAL - HAMAROSAN - DOVE CAMERON    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    Loki rajongók! Fan Fiction és egyéb történetek! Gyere és olvass nálam kedvedre! Ha tetszik, claim loyalty to me! (Loki)    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA és segíts másoknak is az asztrológia tanaival!    *****    Társszerkesztõket keresek a dakotajohnson.tk újranyitásához.Ha érdekel és szeretnél jelentkezni kattints a részletekért!    *****    Április 22. a Föld napja! Az ünnep alkalmából cifraszûrös juhászlegény vár benneteket a Mesetárban! Nézzetek be hozzánk!    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel, a legkedvezõbb áron és teljesen ingyenes konzultáció, idõkorlát nélkül!    *****    Egy jégkorong-rajongó lelkészgyakornok lány blogja - ha van kedved, nézz be, szeretettel látlak :) Gréti    *****    Minden Kedves látogatómat szeretettel várom Asztrológia oldalamon, ahol az oktatás INGYENES, az elemzés BECSÜLET-KASSZÁS    *****    Ayang Avagy milye is a világ az én szememmel    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha    *****    BOOKISLAND -> A könyvek birodalma elvezet a képzeletünk világába! <- BOOKISLAND    *****    KUTYA VS MACSKA, MELYIK AZ OKOSABB? SZAVAZZ! FÉLSZ A ROBOTOKTÓL, VAGY SEM? MONDD EL! KUTYA VS MACSKA!KUTYA VS MACSKA!!!!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Online Gyermekáruház és bababolt Több ezer termékkel olcsón, országos kiszállítással!    *****    Charmed - Új külsõ - Még több tartalom - Még több információ, érdekesség - CHARMED - Bûbájos boszorkák - Varázslat - Cha